logo

Shell (7-Eleven)

Smak
35%
Service
15%
Omgivelser
15%
Pris
25%

Man forventer kanskje ikke all verden når man bestiller rask mat på bensinstasjon. Allikevel har vi i mange år sett at fokus har gått fra å fikse bil, til å fikse sultne mennesker på veien. Håpet derfor at dette skulle vise seg i kvaliteten på maten.

Det er ikke så mye å si om service. Man bestiller en burger, betaler, venter, og får maten, akkurat slik man vet det fungerer på bensinstasjoner. Begynte allikevel å bli ekstra skeptisk da vi hører den ansatte ler og mumler noe om godt stekt burger. Noen få minutter senere, kom nettopp det – en godt stekt burger. Veldig godt stekt. Den var noen sekunder unna helt ubrukelig. Hamburgerbrødene var passe varmet opp, men presset sammen. Er personlig ikke tilhenger av å presse sammen brød på den måten, verken på pølsebrød eller på hamburgerbrød. Tilbehør var en frisk og allright salat, tomat, løk og en standard dressing.

Burgerens smak er en bekreftelse på at det var vår burger hun snakket om. For godt stekt, og for tørr. Lite spennende smaker. De burde tilbydd oss en ny istedet for å fnise av det. Merkelig service.

Stusset litt over prisen. Det stod 95,- for en medium burger på 190 gram, pluss evt 6,- for ost. Jeg spurte derfor hvorfor hun skulle ha 107,-? Det var visstnok fordi dem brukte to osteskiver på medium burger. Luktet altså ikke bare svidd burger, men også en anelse svindel.

Under middels trivelig plass å spise på, til bensinstasjon å være.

 • Frisk salat

 • Stusselige omgivelser
 • Tørr burger
 • Villedende priser
 • Flattklemt brød
 • Så det er her alle gæmlizza henger.
  testimonial-image
  BurgerspiserKristoffer Moen
 • Selv fra en fra Kolbu er det ikke spesielt trivelig å spise maten sin mellom hyller med bensin og slepetau.
  testimonial-image
  BurgerspiserFrode SlettumBlaasertop