logo

Peppes

Smak
73%
Service
80%
Omgivelser
80%
Pris
30%

Den hyggelige servitøren vår forsikret oss om at dem satset hardt på lunchkonseptet, med markedsføring og nedsatte priser fra kl 11.00. Allikevel var vi de eneste besøkende, og hamburger var ikke en del av lunchmenyen og hadde derfor standard pris. Stiller spørsmålstegn ved hvor mye dem egentlig satser på lunch.

Det er uansett ikke det viktige for oss. Vi ønsker oss en god og saftig burger som forsvarer en relativt høy pris. Peppes prøver å gjøre litt ekstra ut av burgeren ved å legge ved oppvarmede nachos. Det gjør det litt mer spennende, men oppleves samtidig som et litt billig triks for at vi skal tro det er en meny. Hadde gått ut igjen med et bredere smil om munnen hvis nachos var byttet ut med potetbåter.

Kvaliteten på råvarene virker relativt bra, brødet er passe varmet opp, salaten kanskje litt anonym, men det viktigste er at burgeren var saftig og god. Tykk og saftig som en burger skal være. En av oss følte imidlertid at den kunne hatt litt mer smak for å nå helt opp. Det var også i overkant mye dressing som dominerte smakene litt mye.

Mistenker få å spandere burger på en date, men skulle man falle for fristelsen er neppe Peppes plassen å gå. Det er ikke så sjarmerende med dressing som renner ned mellom fingrene og ned i fanget.

Svært hyggelige omgivelser inne, men enda hyggeligere ute på en varm sommerdag. En av de hyggeligste uteserveringene på Gjøvik, uten at det sier så mye.

Selv om servitøren var nyansatt og litt usikker ble vi godt tatt vare på. Veldig god service.

  • God smak på en tykk fin burger
  • Fine lokaler, en av Gjøviks koseligste uteserveringer

  • Dyr
  • Kunne hatt enda mer smak
  • Mistenker få å spandere burger på en date, men skulle man falle for fristelsen er neppe Peppes plassen å gå.
    testimonial-image
    BurgerspiserFrode SlettumBlaasertop