logo

Lasse Liten Café & Deli

Smak
71%
Service
78%
Omgivelser
80%
Pris
43%

De kulinariske opplevelsene på Lasse Liten Café & Delis svinger like mye som Bobbysocks. Selv om basisen har vært det samme de siste årene, har jeg fått veldig varierte opplevelser, noe som må skyldes forskjellige kokker. På en god dag ville jeg gitt en god 5’er, men dessverre var den dagen vi hadde smakstest en av disse humørsyke dagene. Brødet var tørt, salaten kjedelig, og dressingen som kanskje kunne reddet noe av det tørre var det for lite av. Hvorfor har de sluttet med hjemmebakt brød og en tomatsaus-dipp? Det var da alltid med før?

Selve burgeren er tilsynelatende laget av gode råvarer, men det hjelper lite når den blir så tørr og smakløs.
Det koster 15,- for pr. tilbehør. Det er litt rart at en skive med cheddarost koster like mye som poteter som tilbehør, men hadde jeg visst hvor kjedelig potetene var før bestilling hadde jeg faktisk gått for ost i stedet. Potetene er nesten alltid for lite stekt. Det er alltid båtpoteter og de er badet i olje og et slags krydder som ikke inkluderer salt.
Omgivelsene er så koselig og trendy det får blitt på et kjøpesenter. Man skulle ikke tro det, men man kan faktisk finne hvilepulsen her tross beliggenheten. Restauranten har også masse fristende råvarer i hyllene sine.
Oppfordring til plassen: Dere opererer med stive priser og eksklusivitet. Ikke la umotiverte kokker ødelegge for dere. Mindre svinging og mer rock’n’roll takk!
  • Gode råvarer
  • Hyggelige og trendy omgivelser
  • Nesten umulig å forlate Lasse Liten uten å prøve en av de fristende dessertene

  • Stiv pris
  • Varierende kvalitet

  • Selve burgeren er tilsynelatende laget av gode råvarer, men det hjelper lite når den blir så tørr og smakløs.
    testimonial-image
    BurgerspiserFrode SlettumBlaasertop