logo

Kjelstad

Smak
70%
Service
73%
Omgivelser
80%
Pris
45%

Det kan virke som at det er de over 60 som først og fremst besøker Kjelstad. Kanskje har det med Kjelstads tradisjoner å gjøre, kanskje har det med at område ikke appellerer til de yngre. Kjelstad har i det minste prøvd å gjøre noe med dette. Lokalene føles mer urbane enn det mange kanskje forbinder med Kjelstad.

Første gangen jeg besøke Kjelstad bestilte jeg Angus-burger. Jeg måtte google meg frem til at det var fra fordi kjøttet kom fra en kjøttferase fra Skottland. Hadde jeg ikke visst dette, hadde jeg aldri tenkt over noe forskjell. Men det høres definitivt mer eksklusivt ut.

Det er ikke noe poeng å si noe mer om Angus-burgeren på Kjelstad, for den finnes tydeligvis ikke lenger. Sist gang jeg bestilte burger, het det bare hamburger. Om det er fordi dem byttet kjøttype eller fordi navnet forvirret folk vet jeg ikke.

Burgeren smaker godt og råvarene kjennes bra, men jeg forventer mer sjel i maten enn dette. Alt annet bak disken ser så eksklusivt ut, så hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av burgertallerkenen?

God smak, godt tilbehør, men litt lite smak. Men det har ikke noe å si hva burgeren smaker, for burgeren får medfart av en nydelig napoleonskake på tur ned gapet. Er det noe pensjonister virkelig har forstått, er det betydningen av en god napoleonskake.

 

  • Både urbane og koselige lokaler
  • Gode råvarer
  • Lyst på en kake etter burgeren? Null stress!

  • Litt kjedelig servert
  • Relativt stive priser

  • Men det har ikke noe å si hva burgeren smaker, for burgeren får medfart av en nydelig napoleonskake på tur ned gapet.
    testimonial-image
    BurgerspiserFrode SlettumBlaasertop