logo

Fahlstrøm

Smak
90%
Service
70%
Omgivelser
88%
Pris
60%

Mange hadde nok store forventninger til dette stedet da eieren av Gamletorvet Spiseri erstattet Sushi-restauranten med noe som kanskje treffer Gjøvik-folk bedre: Bar & Grill.


Det føles nesten litt for trendy til Gjøvik å være, når vi går inn i restauranten. Her er det noen som satser på kvalitet til Gjøvik-folket, og det var jammen på tide! Et slikt førsteinntrykket kan fort forandres til skuffelse, men det skjer ikke her.

Man må først bestemme seg for tilbehør. Valgmuligheter er bra, men alt koster ekstra og prislappen blir relativt høy for et lunchmåltid. Heldigvis blir dette glemt når man får maten. Man mistenker aldri at man spiser billige råvarer. Godt og saftig kjøtt, god coleslaw, perfekt varmet brød og god pommes frites, servert et hakk mer kreativt enn andre plasser. Jeg spiser vanligvis ikke ketchup, men til og med den er noe utenom det vanlige. Noen har lagt sjel det vi får servert, og det er vel i bunn og grunn det man forventer når man spiser mat ute. Jeg kommer aldri til å forstå at noen orker å lage mat uten at lidenskapen er på plass. Anyway ….

Den største utfordringen jeg har med å spise burger på Fahlstrøm, er å holde seg unna den fantastiske hveteøllen dem har på fat.

  • God smak og gode råvarer
  • Urban og koselig atmosfære
  • Gjør det lille ekstra også på fremførelse

  • Ikke åpent i lunchen
  • Alt tillegg er også tillegg i pris
  • Den største utfordringen jeg har med å spise burger på Fahlstrøm, er å holde seg unna den fantastiske hveteøllen dem har på fat.
    testimonial-image
    BurgerspiserFrode SlettumBlaasertop