logo

Jakten på Gjøviks beste burger

burger

Er det bare vi som lurer på om det finnes en skikkelig burger på Gjøvik? Jeg var i hvert fall veldig i tvil et sultent øyeblikk en søndags kveld. En ide slo ned i hodet, og 2 minutter senere hadde min kollega Kristoffer Moen en mail i innboksen sin. Og han var klar! Planen om å finne den beste burgeren på Gjøvik var klar.

Strategien er enkel. For å ikke gå for fort lei, spiser vi kun en burger til lunch hver uke. Det skulle tilsi at vi er ferdig en god stund før sommerferien 2016. Tar man med alle bensinstasjoner er det overraskende mange som vil selge denne deilige matretten til sultne gjøvikensere.

Så reglene: Vi bestiller det som ligner mest på en 160gr cheeseburger. Selges burgeren kun med tilbehør som pommes frites, blir ikke dette tatt med i vurderingen selv om det kan bli nevnt i anmeldelsen. Smaken teller 70%, omgivelsene teller 10%, service teller 10% og prisen teller 10%. Jo mer vi føler vi får for pengene, jo bedre score på pris.

Hver score noteres i prosent og tallene som presenteres er snittet mellom anmelderne. Dette gjelder også totalsum.

Denne listen blir oppdatert etter hvert som ukene går. Her er en rangering av utførte anmeldelser, med høyeste score øverst (klikk for detaljer):

Ikke enda utførte anmeldelser:

Mangler vi noen? Kontakt oss.